Our specialty is to make your special day never be forgotten and the taste will always felt in your mouth and you wanting more. These are the secret recipe from the name you can trust.. Sweet Ummi Bakery

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kepakaran kami adalah membuat hari istimewa anda akan diingati dan dikenang sampai bila-bila dan menjadi igauan ditekak anda dan berkata saya nak lagi lepas ini, itulah resepi rahsia air tangan kami dari Sweet Ummi Bakery.

JADUAL SWEET UMMI BAKERY

Dec 31, 2009

Order Penutup Tahun 2009


Kek Hantaran Steam BC color hijau nie diminta oleh Ifa... tu hari dah ambik fondant n boc cupkek... hari nie ambik kek plak... nak bawak balik nogori nie... jauh berjalan kek nie...
tq Ifa... petang tadi ambik...



Cupcake fondant nie oleh Arisah (KL) untuk hantaran abangnyer di skudai.. tq.. tadi baru jap pi delivery ke Taman Sri Putri Skudai... thanks...

Dec 29, 2009

First Malaysian Cheese Now In Johor Bahru

Produk yang ada di Sweet Ummi Bakery

Cream Cheese
1kg (RM26.00) & 250gm (RM8.00)

Mozarella 1kg - Classic & Garlic

Mozarella 1kg - Garlic (RM33.00)

Mozarella 1kg - Classic (RM32.00)

Mozarella 200gm
Classic - RM 8.00
Garlic & Black Pepper - RM 8.50


Sosej Plain (6pcs) cheese inside
RM6.00

Sosej Smoke (6pcs) cheese inside
RM6.00

Kepada Peminat Cheese... dapatkan cheese buatan Malaysia....
sekiranya diambil dalam kuantiti yang banyak harga boleh runding..
dapatkan segera...

AGEN DIPERLUKAN..

Dec 27, 2009

Kelas Advance Cupcake 27 Dis 2009

Norazliyati dr Melaka...

Eza Sharita ..JB

Fatimah .. JB

Julihana ..Pontian



Kelas Advance Cupkek seramai 4 org .. bermula jam 10 pagi dan selesai jam 3.30ptg... cepat tau... dorang semua nie betul-betul kusyuk dan cepat selesai.... nak tau ada yg dari Melaka.. kebetulan balik JB.. so trus join kelas... tu pun last minit mmg ada kosong lagi... eyna pelawa join jer ler ... ada yg dari Pontian... apa pun thanks semua...

Dec 26, 2009

Cupcake Hantaran Red Rose




Mek Azian (TNB) oder utk hantaran Pakciknyer...

Wedding Cake Sri Dayanie di Kg Melayu



Terlewat skit nak hantar kek kawin Sri (Kg. Melayu) nie... sbb pi hantar kek Farah/Idris dulu.... meriah sungguh majlis Sri nie... boleh pilih makanan... pelbagai gerai disediakan...
Selamat Pengantin Baru Sri & pasangan...

Wedding Cake - Farah & Idris di BBU



Wedding Cake Farah & Idris (BBU) bertema color krim merah....
thanks... Selamat Pengantin Baru

Dec 24, 2009

Cupkek Fondant Hantaran Farah & Idris







Farah & Idris (BBU) order 2 set cupkek fondant untuk hantaran... tak tau yg mana Farah punyer atau Idris... dan dorang nie kerja di Kompleks Islam..Pejabat Agama Johor..
ok terima kasih yer... tunggu wedding kek plak yer...

Cheesecake for hantaran...


Keary (Tmn Suria) mintak eyna watkan ciskek untuk dibuat hantaran...
pasnie Keary leh blaja ngan eyna plak yer... wat sendiri....

So Sweet...Fondant Cake




Sri (Kg Melayu) nak kek hantaran fondant color yg sweet jer... kasik gambar skali... suh ikut design dari blog org... tapi dia pun tak ingat sapa punyer... tapi apa-apa pun thanks pada sapa yg empunya design nie... eyna wat nie atas permintaan Sri... dh malam pun Sri ambik kt rumah... ok Sri tggu wedding cake lak yer...

Mini muffin lagiiii....


Mini muffin choc chip yang diorder oleh Lin (3 bekas) & Intan (1 bekas)... dorang nie jiran terdekat ngan eyna nie...

Homemade Fondant..


Thanks pada yang order homemade fondant
keary & lynn sebyk 2kg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails