Our specialty is to make your special day never be forgotten and the taste will always felt in your mouth and you wanting more. These are the secret recipe from the name you can trust.. Sweet Ummi Bakery

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kepakaran kami adalah membuat hari istimewa anda akan diingati dan dikenang sampai bila-bila dan menjadi igauan ditekak anda dan berkata saya nak lagi lepas ini, itulah resepi rahsia air tangan kami dari Sweet Ummi Bakery.

JADUAL SWEET UMMI BAKERY

Feb 28, 2010

Kelas Advance Cupcake 28 Feb 2010


Kelas Advance Cupkek hari nie ada 4 org jer.... Yati, Noorul, Emma & Kak Nani.... semuanyer fresh dlm design men`design cupkek nie.... tapi masing-masing buat dengan teliti skali... buat bunga semua jadi... tang bunga dr cream jer.. heheh.. paham jer ler.... yer ler kena praktis byk kali... baru leh jadik.... ok apa pun tq semua... jgn serik...

Ben 10 & Barbie....



Sabrina (Pulai Spring) oder untuk anak-anaknyer... yang minat Ben 10 & Barbie...
thanks yer Sabrina...

Feb 27, 2010

Ikwan is 7... Ben 10



Kamariah (Gelang Patah) .. thanks yer order kek edible Ben 10
2kg kek coklat moist...

Happy Birthday Nur Amirah... hey mickey....






Noorasita (TNB Kulai) ... kali ke 2 oder... kali nie utk anak kesayangan... lupa nak tanya yg ke berapa... nak kek bentuk mickey mouse... kek tu 1.5kg.. 25 cupkek .. semuanya kek coklat moist... tnks yer puan...

Kelas Cheesecake on 27 Feb 2010

Kak Wati, Kak Noor, Noorul, Noni, Kak Siti & Kak Liza

Kelas Cheesecake hari nie paling happening... masing-masing dah pernah jumper... terjumper balik kt kelas nie... thanks semua yer...

Feb 25, 2010

Aiman is 2...



Order by Norazila (Bkt Indah) untuk anaknyer Aiman yg ke 2 tahun... edible upin ipin...
jenoh gak mencari jalan... w/pun setaman... disebabkan taman nie besauuu... boleh gak tahan memusingnyer.... thanks yer...

Feb 24, 2010

For Makan...


Najah nak kasik cikgunyer.... lagipun ada lebih... so aku watkan ler....

Feb 23, 2010

Cupkek for makan-makan


Kakak iparku oder utk opisnyer... saja utk makan-makan....
so malam tadi pi hantar ke rumahnyer.... ok kak... have a nice eat...

Feb 21, 2010

Hantaran Syuhada tema bola




Syuhada (JB) kawan pada Kak Pah yang pernah ambik oder kek ngan aku...
Si Syue nie nak wat hantaran tapi tema bola Chelsea... ok lah...
harap syue suka yer... thanks...

Feb 20, 2010

Happy 6th Anniversary Sue





Suhana (Tiram) nak kan kek kat tgh n cupkek keliling... taruk stoberi... mmm mmg mengaum bau cokelat tuuu... thanks yer Sue....

Komen Sue :
Salam kak, cupkek tadi cantik jer dok kt tmpt masing2.. cantik & sedap.. anak2 x sabar nak ngap! Thanks yer kak...

Cream Cheese (Tja Cheese) 250gm

Pada penggemar cheesecake... stok cream cheese masih ada....
baru sampai fresh lagi... 250g hanya RM8.00 sahaja....
no delivery... self pick up yer...


note : ingin belajar membuat cheesecake / oder cheesecake
contact eyna at ummieyna@yahoo.com or 012-7141457

Kelas Advance Cupcake 20 Feb 2010

Liana, Nydia, Liza, Anne & Zarith

masing-masing menunjukkan skill...



Kelas advance cupkek hari nie cam biasa ada 5 org yang dah tau wat kek tapi nak tau cam ner nak deco cupkek... so senang skit nak criter... kerana dek minat ... masing-masing dapat siapkan bunga ros yang mmg susah bg yg first time buat ler... thanks semua....

Feb 19, 2010

Selamat Bertunang Nora & Izan




Haiza (Adda Heights) oder untuk sedaranyer... tq yer order tapi sori sgt tak dapat nak jumper tadi sebb tgh bersilat kt dapur lagiii.... thanks...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails