Our specialty is to make your special day never be forgotten and the taste will always felt in your mouth and you wanting more. These are the secret recipe from the name you can trust.. Sweet Ummi Bakery

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kepakaran kami adalah membuat hari istimewa anda akan diingati dan dikenang sampai bila-bila dan menjadi igauan ditekak anda dan berkata saya nak lagi lepas ini, itulah resepi rahsia air tangan kami dari Sweet Ummi Bakery.

JADUAL SWEET UMMI BAKERY

Mar 31, 2010

MULUT TEMPAYAN BOLEH DITUTUP... MULUT ORANG.... paham2 jer ler...

MAAF KEPADA YANG TERASA....

Kepada yang ada kemuskilan tentang membuat cheesecake...
especially yang pernah blaja cheesecake dengan ummi eyna... minta tolonglah.. ada masalah tentang membuat cheesecake nie call ler... dah banyak dengar di luar sana tentang buat yang tak menjadi... mmg nak buat cheesecake ada yang jadi ada yang tak... apalah sangat call or sms tanya balik ... ada yang dengar wat ciskek 5 kali 5 kali tak jadi....
tu sebab buat dengan ikhlas... sampai ke KL dah saya dengar.... pergghhhhh

Mulakan dengan Bismillah... sudahi dengan Alhamdulillah....
Paku dulang Paku Serpih....

Terima Kasih kepada yang menjadi mak joyah....
Alhamdulillah....

Mar 30, 2010

Kelas Cheesecake (Baked & Chill) on 30 Mac 2010

leen

Leen blaja wat ciskek baked & chilled..
so hari nie hands on blueberry cheesecake & chilled mango cheesecake...
mmmm.. leen berjaya buatnyer...

note : ingin join kelas cheesecake
contact eyna at ummieyna@yahoo.com or 012-7141457 /012-7153160

Happy Besday Yana... anak Sis Lin

Photobucket

Photobucket

Photobucket

lin oder skali mini muffin choc chipc 2 box n cookies skali...
thanks Lin...


Mar 28, 2010

Wedding Cake Mariam ... Red White

Photobucket


Mariam (Lima Kedai) untuk majlis kawinnya... color merah putih...
kek 2 tier... setam BC... kek coklat moist... Selamat Pengantin Baru yer...

Ummiey's Cookies .... Almond Choc Chips

Almond Choc Chips

Photobucket

Hubby nak bwk pi opis... ada org kt opis order...
35pcs - RM20.00

sapa nak....call or sms yer...

Kelas Advance Cupcake 28 Mac 2010

Photobucket

Syabas to Wan Hasnah (Kulaijaya) & Kak Kalsom (Singapore)


Photobucket
Hasil Wan Hasnah


Photobucket
Hasil Kak Kalsom...

tq yer... masing-masing ada bakat...

Kek Marble utk customer....

Photobucket

Fiza (Bkt Indah) nakkan 2pcs of 500gm Kek Marble .. nak kasi kt customernyer...
thanks yer Fiza....

Mar 26, 2010

Brown Cuppies.... Sue

Photobucket
Untuk kali ke 2 Suhana oder pulak cupkek utk besday hubbynyer...
thanks yer Sue

Mar 25, 2010

Kek Birthday Transformer...

Photobucket


Fiza (Bkt Indah) oder kek transformer dan juga cheesecake blueberry 800gm.. tq Fiza...

Kek Birthday Sinchan

Sin Chan

Lin (Bkt Indah) oderkan kek untuk kawan hubbynyer...
tq yer lin

Mar 22, 2010

New Product .... Ummi's Choc Almond Cookies

Photobucket
Perpack 35pcs - RM20.00

perbox (14pcs) - RM8.00


Almond Choc Chips
Pack (10pcs) - RM6.00


note : ingin membuat tempahan Ummi's Choc Almond Cookies
contact eyna at ummieyna@yahoo.com or 012-7141457

Mar 21, 2010

Wedding Cake - gold color

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hezreen (Kulai).. order wedding cake steam BC + cupcake yang mmg dia sendiri yg mintak cam nie... setiap satu cuppies ada wording fondant... gold color..
tq reen...
Photobucket

Wedding Cake Black White

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Marlisa (Tampoi) oder wedding cake untuk akaknyer...
tq Liza...
Photobucket

Creampuff untuk Soffiya

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Soffiya (Bkt Indah) order 500bj cream puff untuk majlis perkahwinannya...
tq soffiya
Photobucket

Cupkek Hantaran Red n Pink

Photobucket

Photobucket

Liyana (BBU) order bagi pihak kawannya yang akan bertunang.. tapi dah selamat dah semalam... thanks yer Liyana...
Photobucket

Kek Fresh Cream

Photobucket


Photobucket

Kawan opis hubby order untuk isteri kesayangannya...
kek span layer fresh cream blueberry & toping fresh cream..


Photobucket

Mar 20, 2010

AGEN CHEESE HALAL DIPERLUKAN

KEPADA YANG BERMINAT MENJANA DAN MENAMBAH PENDAPATAN LUMAYAN BERSAMA TJA CHEESE :-

USAHAWAN HALALMART, PENGUSAHA BAKERI DI KEDAI ATAU DI RUMAH, SESIAPA YANG INGIN MENCUBA MENJADI USAHAWAN. klik disini



Mar 18, 2010

Roti lagi... untuk breakfast hari nie...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kek MU lagiiii

Photobucket


Photobucket


Lin (Bkt Indah)... tq lin.... tadi mmg terkelam kabut...
maklumler tgh dok siapkan breakft... dah nak siap pun...
tgh last deco jer tadi... apa pun tq lin n member lin tu yer...

Photobucket

Kek Fresh Cream for makan-makan

Photobucket

Mar 17, 2010

Kelas Fancy Cookies pd 17 Mac 2010



Kelas Fancy Cookies yang pertama kali dibuat oleh sweet ummi bakery.. maisara org pertama... dari buat cookies... bakar.. pas tu mendeco... guna royal icing & fondant... sabar jer maisara nie... dan hasilnyer.... tq yer maisara... jgn serik ngan akak...

note : ingin belajar membuat fancy cookies/ oder fancy cookies
contact eyna at ummieyna@yahoo.com or 012-7141457

Mar 15, 2010

Slice of Ciskek... sapa nak

Cheesecake - 800gm (flavour pilih yer)
RM45.00

klw sesiapa nak yang ini kena order 3 hari sblm yer.....



Slice Cheesecake Choc Chips - RM6.00


Slice Cheesecake Blueberry - RM6.00


note : ingin belajar membuat cheesecake / oder cheesecake
contact eyna at ummieyna@yahoo.com or 012-7141457

Kelas Advance Cupcake 15 Mac 2010


Kelas Cupkek semalam ada 3 org cikgu sekolah dari Kangkar Pulai....
mereka semua nie bersemangat buat cupkek...
thnks semua... sbbb smlm pun eyna tgh demam...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails